MEEDOEN AAN HET DLT-FSO PROJECT?

Lees eerst alles zorgvuldig door voordat je je opgeeft, en houd dan rekening met het volgende:

  • Inschrijven voor de audities doe je via dit formulier. Voor sommige audities moet je iets voorbereiden. Deze informatie staat in de bevestigingsmail die je vanaf ons dltheater account zo snel mogelijk krijgt na je inschrijving. SCHRIJF JE IN VOOR MAANDAG 11 SEPTEMBER 13.00 UUR!
  • We zoeken: muzikanten voor het orkest ((alt)viool, cello, contrabas, fluit, hobo, klarinet, fagot, trompet, hoorn, slagwerk), zangers voor het koor (ook solisten), dansers, acteurs, decorbouwers , grimeurs, technici en iemand die wil helpen met de PR (o.a. content maken voor onze social media). Voor alles geldt uiteraard: zowel jongens als meisjes.
  • Omdat dit een samenwerking is met een externe partij (Fries Symfonie Orkest uit Beetsterzwaag) zal af en toe in de avond of het weekend gerepeteerd moeten worden met de hele groep. Deze repetities zijn voor iedereen verplicht. Kun je op 1 van de genoemde data in dit overzicht ECHT niet, meld dit dan op je inschrijfformulier bij de opmerkingen.

DECORTEAM
We zoeken hardwerkende leerlingen die niet bang zijn voor boor-, schuurmachine, zaag, schroevendraaier en/of vieze handen. Onder leiding van een professionele decorbouwer leer je van niets een prachtig en veilig decor maken.

MUZIKANTEN
Als je meespeelt met het orkest repeteer je op donderdagavond 19.30 – 22.00 uur in Buorskip in Beetsterzwaag (dus niet op school!) vanaf medio november. Je leert dus om in een orkest mee te spelen.

KOORLEDEN
Het koor wordt niet alleen ingezet voor dit project. Dit project is één van de optredens die jullie gaan verzorgen. Als het project voorbij is, blijft het koor bestaan.

TECHNIEK
Als je je opgeeft voor de techniek word je benaderd door het mediateam van het Drachtster Lyceum. Dit team is bij dit project betrokken, maar ook bijvoorbeeld bij feesten die op school worden georganiseerd. Zij zullen contact met je opnemen om verdere afspraken te maken voor inwerken.

REPETITIES

  • De acteurs repeteren op dinsdagmiddag en op woens- of donderdagmiddag, in overleg met de regisseur.
  • De dansers repeteren op dinsdagmiddag vanaf 3 oktober
  • De decorbouwers zijn aan het werk op dinsdagmiddag
  • Het koor repeteert in overleg (waarschijnlijk maandag of woensdagmiddag).
  • Het orkest repeteert op donderdagavond in Beetsterzwaag, ongeveer vanaf medio november, het aantal repetities zal in overleg zijn.

AVG
Om mee te doen moet je toestemming geven voor het gebruik van beeldmateriaal voor de social media. Dit kunnen je ouders doen via Magister, of jijzelf, als je al ouder bent dan 16.