AUDITIES DRACHTSTER LYCEUMTHEATER

We zoeken dit jaar acteurs, dansers, zangers, muzikanten, decorbouwers, kappers en grimeurs, social media redacteuren en technici uit klas 3 en hoger. Muzikanten uit klas 1 en 2 mogen ook auditie doen.

Op dinsdag 6 september om 14.15 uur is er een algemene inleiding voor iedereen in de mediatheek. Aansluitend op de inleiding vinden de audities plaats voor:

• ACTEURS (klas 3 en hoger)
• ZANG (klas 3 en hoger)
• DANS (klas 3 en hoger)
• DECOR (klas 3 en hoger)

Op woensdag 7 september om 15.00 uur is de auditie voor de band (alle klassen). We zoeken 2 toetsenisten, 1 drummer, 1 bassist en 1 gitarist.

Eindtijden zijn niet bekend, deze zijn ook afhankelijk van de opkomst, dus houd je middag vrij!

Let op: je moet je inschrijven voor de audities. Dat doe je via deze link. De inschrijving sluit op maandag 5 september om 13.00u!

Als je nog les hebt, hoef je geen vrij meer te vragen bij je docent. Je inschrijving volstaat.

Houd er rekening mee dat de toneelrepetities op dinsdag en donderdag zijn. De repetities van dans, en de decormiddagen zijn op dinsdag. De band repeteert op woensdag en de repetities van de zang worden in overleg ingepland. 

Voor de techniek en het grime- en kapwerk worden workshops georganiseerd, de data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Als je je opgeeft voor de techniek meld je je automatisch aan voor het mediateam: je wordt dan niet alleen ingezet bij het DLT, maar ook bij open dagen en schoolfeesten.

Heb je verder nog vragen? Mail dan even (dltheater@gmail.com).

Tot bij de audities! groetjes, Beatrijs Brouwer, Martin Gildemeester en Jeanine Lindeboom