Stem nu op jouw favoriete kandidaat voor de Locatieraad

Hallo allemaal,
Hieronder staan de stukjes van de twee leerlingen die zich hebben aangemeld om lid te worden van de Locatieraad. Via deze link kun je op één van deze kandidaten stemmen.

Dasha Makar, A2B
Ik wil graag lid van de locatieraad worden omdat ik heel graag onze school wil helpen en veel goede dingen voor onze school wil doen. Ik denk dat ik goede ideeën heb voor onze school om deze nog beter te maken. Ook heb ik er veel zin in om mee te vergaderen over onze school. Ik voel een grote verantwoordelijkheid voor onze school en wil dit echt graag doen.

Sama Rifai Regham, A2D
Beste medeleerlingen, Aan de Locatieraad deelnemen lijkt mij heel leuk, omdat we in de Locatieraad veel interessante zaken en ideeën bespreken. Ik wil ook meewerken aan het verbeteren van de school en de leerlingen een goede leeromgeving bieden. De Locatieraad leert mij hoe ik moet ordenen, mijn mening moet uiten en motiveert mij om beter mijn best te doen voor school.