Singelland Volleybaltoernooi

Voor leerlingen en medewerkers van alle middelbare scholen in Smallingerland

Op dinsdag 16 april 2019 wordt weer het Singelland Volleybaltoernooi georganiseerd voor alle leerlingen en medewerkers van de middelbare scholen in Smallingerland. Net als de voorgaande edities van dit sportieve en verbroederende evenement wordt het toernooi georganiseerd door leerlingen van Het Drachtster Lyceum die BSM (Bewegen, sport en maatschappij) als eindexamenvak hebben. Klik op lees verder voor meer informatie en om je team aan te melden.

Volleybaltoernooi voor leerlingen middelbare scholen
Het toernooi voor leerlingen van alle middelbare scholen in Smallingerland begint op 16 april om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Het winnende team van het toernooi mag als beloning ’s avonds meespelen met het toernooi voor de werknemers van de scholen. De teams worden ingedeeld op niveau en moeten uit minimaal zes spelers bestaan. Teams kunnen zich opgeven via deze link. Inschrijven kan tot 1 april en kost €5,- per team. De opbrengst gaat naar Fonds Gehandicaptensport.

Volleybaltoernooi voor medewerkers middelbare scholen
Het toernooi voor medewerkers van alle middelbare scholen in Smallingerland begint op 16 april om 19.00 uur. De teams worden om 18.30 uur verwacht. Parkeren kan op het parkeerterrein achter Het Drachtster Lyceum of op het grote parkeerterrein bij de expert. De teams worden ingedeeld op niveau en kunnen uit zes tot negen spelers bestaan (inclusief wissels). Inschrijven kan tot 1 april en kost €17,50 per team. Teams kunnen zich opgeven via deze link. De opbrengst gaat naar Fonds Gehandicaptensport.