Rooster “Weer naar school”

Vanaf 2 juni heeft elke klas een vaste dag waarop leerlingen op school worden verwacht.

Op de overige dagen gaan de digitale lessen gewoon door volgens het rooster dat in Magister staat. 

Op welke dagen je op school wordt verwacht kun je zien in het rooster Weer naar school. (Het rooster is nog in ontwikkeling, sommige dagen/uren zijn nog niet geroosterd en worden zichtbaar zodra dit klaar is. We publiceren het rooster nu wel alvast om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen).

In het rooster kun je ook zien in welk lokaal je die dag moet zijn. Je zit in principe de hele dag in hetzelfde lokaal.

Vanwege de coronamaatregelen heeft de school de komende tijd meerdere in- en uitgangen. Het lokaal waar je les hebt bepaalt welke ingang je moet gebruiken. 

  • Heb je les in de A-vleugel, dan kom je door de oude ingang in de A-vleugel naar binnen en volg je de groene voetstappen.
  • Heb je les in de B-vleugel, dan kom je door de normale hoofdingang naar binnen en loop je naar de trap bij de mediatheek naar boven en volg je de rode voetstappen.
  • Heb je les in de C-vleugel, dan kom je via de trap op de binnenplaats (bij het Atrium) naar binnen en volg je de blauwe voetstappen.
  • Heb je les in de D-vleugel, dan kom je binnen via de personeelsingang aan de achterkant van het gebouw en volg je de gele voetstappen.
  • Heb je les in de E-vleugel (beneden), dan kom je binnen via de personeelsingang aan de achterkant van het gebouw en volg je de paarse voetstappen. 
  • Heb je les in de E-vleugel (boven), dan kom je binnen via de deur op de binnenplaats (bij het Atrium) en volg je de paarse voetstappen. 

Bekijk hier de video van de looproutes.

Je blijft dus de hele dag in hetzelfde lokaal en houdt daar ook de pauzes. Neem ook een boek mee om te lezen voor momenten waarop je geen opdrachten van een docent hebt of bijvoorbeeld een toets al af hebt.

In het rooster Weer naar school zie je welke vakken je hebt op de dag dat je naar school komt. Neem naast de benodigde boeken/schriften en schrijfgerei in ieder geval ook je opgeladen device (chromebook – iPad) mee.

Je fiets parkeer je gewoon in de fietsenstalling.