PWS-enquêtes

* NIEUW* PWS-enquête: Graffiti
Hallo, wij zijn Nicole en Nym uit H5 en voor ons PWS zijn wij op zoek naar jullie mening over het onderwerp graffiti. Door dit in te vullen, helpen jullie mee aan ons onderzoek naar de mening over graffiti. Zouden jullie dus onze enquête willen invullen? Alvast bedankt!

* NIEUW* PWS-enquête: De middelbare scholier en zijn bijbaan
Hallo, voor ons PWS zullen we het zeer waarderen als jullie deze enquête in willen vullen. De enquête is wel alleen bestemd voor 15 jarigen en ouder met een bijbaan.

* NIEUW* PWS-enquête: Social media gebruik
Hoi! Wij zijn Foske, Marieke en Nynke uit V6 en wij doen een onderzoek voor ons PWS met betrekking tot social media. Door middel van enquête willen wij een iets beter beeld krijgen waarom jongeren social media gebruiken en daarom zouden wij het fijn vinden als jullie onze enquête willen invullen. Alvast Bedankt!

PWS-enquête: Verengelsing van de Nederlandse taal
Hallo wij zijn Charlotte, Sara en Andries. En wij doen ons profielwerkstuk over de verengelsing van de Nederlandse taal! Het zou ons erg helpen als jullie onze enquête willen invullen. Alvast bedankt :).

PWS-enquête:  Verschil in drugsgebruik op het VHS en het Drachtster Lyceum
Wij doen ons profielwerkstuk over het verschil in drugsgebruik op de VHS en Het Drachtster Lyceum en willen jullie vragen deze enquête in te vullen. De enquête is volledig anoniem.

PWS-enquête: Verband tussen concentratie en intensief sporten
Hallo, Wij zijn Tess, Hedwig en Emma uit havo 5. Wij onderzoeken het verband tussen concentratie en intensief sporten. Zouden jullie onze enquête in willen vullen?

PWS-enquête: Wat is jouw ervaring met make-up?
We hebben een enquête gemaakt voor ons PWS. We zouden het erg waarderen als jullie deze in willen vullen.

PWS-enquête: De opkomst van de influencer
Een influencer is een blogger of vlogger die probeert invloed uit te oefenen op (koop)gedrag van groepen mensen. We willen graag weten of jullie weleens te maken hebben met influencers en willen je daarom vragen of je onze enquête in wilt vullen.