Programma vrijdag 23 december

Vrijdag is er het eerste en tweede uur les volgens rooster. Daarna is er een gezellig kerstprogramma om gezamenlijk de kerstvakantie in te luiden! Bij sommige activiteiten heb je een muntje nodig. Deze muntjes kosten € 0,50 en kun je kopen bij de balie in de hal (pinpas mee)!. De volledig opbrengst van deze munten gaat naar ons goede doel: Friendshifts voor Myanmar. Voor meer informatie kun je deze video bekijken.

D01
We hebben we een luchtkussen/stormbaan van 17 meter!

D02
Het Drachtster Lyceum Theater laat stukjes zien van de nieuwe productie en er is een mogelijkheid om een workshop te volgen.

Mediatheek
Hier wordt een bingo georganiseerd met fantastische prijzen. Valse bingo = liedje zingen.

Kantine
In de kantine is muziek van een DJ, afgewisseld met muziek van de schoolband. Daarnaast is er een kerstmarkt met allerlei lekkere dingen en worden er nog wat kleine activiteiten georganiseerd. Wil je nog kraampje? Dat kan, er zijn er nog een paar. Neem contact op met dhr. Wielinga of E. Kampen.

A12
In A12 staat een Karaoke set. Volume op tien en meezingen maar!

A17 – Bioscoop
Voor de leerlingen van klas 4 en hoger wordt er in A17 een film vertoond. Als je in de 4e klas zit, kun je film ook inzetten als culturele activiteit voor CKV. Deze film is met uiterste zorgvuldigheid uitgezocht door dhr. Zandbergen 🙂.