Kersttoneel : DRACULA

12 en 13 december is het eindelijk zover…. Dracula! Zo’n 60 leerlingen zetten samen een fantastische voorstelling  vol spanning, sensatie en liefde op het podium van de Lawei voor jullie neer. 
Vanaf maandag 25 november kun je een week lang in de kleine pauze (10.00-10.20 uur) bij de balie (hoofdingang) kaarten kopen. Deze week kun je alleen voor jezelf een kaartje kopen. In de week van de rapportvergadering (2 t/m 6 december) kun je in je grote pauze kaartjes kopen, dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor vrienden, familie, etc.
De voorstellingen zijn op:

  • donderdag 12 december om 20.00 uur voor de leerlingen van klas 2 en 3 – gevolgd door een disco op school (leerlingen die de voorstelling bezoeken zijn de dag daarop het 1e en 2e uur vrij, de overige leerlingen worden uur 1 en 2 gewoon in de les verwacht)
  • vrijdag 13 december om 15.00 uur voor de leerlingen van de brugklas en Matrix Lyceum (leerlingen die naar de Lawei gaan zijn het 7e uur vrij, voor de overige leerlingen is er een alternatief programma -huiswerkklas)
  • vrijdag 13 december 20.00 uur voor de leerlingen van de bovenbouw.

Tot dan!