Singelland Family Run: Inschrijven kan nog tot 14 november

Dus schrijf je snel in voor de 11e editie van de SFR!

Hij staat weer voor de deur: de jaarlijkse Singelland Family Run! Schrijf je samen met je familie in voor 14 november, 18.00 uur. 

Er zijn dit jaar vijf afstanden waaruit gekozen kan worden, dus altijd één die bij jou of jullie past. Nieuw dit jaar is de Kidsrun over 800 meter voor alle broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes die nog op de basisschool zitten. Daarnaast zijn er drie runs over 2,5 km en een afsluitende run over 5 km.

Tijdige inschrijving is noodzakelijk omdat we werken met elektronische tijdwaarneming. Iedereen die zich opgeeft krijgt een persoonlijk startnummer met daarin een chip, en deze moeten we uiterlijk 14 november bestellen. Deze chip zal je tijd registreren zodra je over de mat loopt bij de finish.

Let op: 
Om je op te geven heb je een code nodig. De sportdocent van je school heeft deze code. Verder is het belangrijk dat je jezelf en je familieleden opgeeft met je schoolmail. Doe je dat met een ander mailadres dan wordt de inschrijving verwijderd. 

Hier is een verduidelijking van de stappen die je moet nemen om je op te geven.

Verder is het belangrijk om te weten dat je per mail een bevestiging krijgt van de inschrijving. Krijg je die niet, dan is er iets niet goed gegaan en moet je het opnieuw proberen.

Door op deze link te klikken ga je naar het inschrijfformulier en daar is ook alle benodigde informatie te vinden. Na-inschrijving is helaas niet mogelijk, dus wees er snel bij.