Aardrijkskunde wedstrijd

Op de valreep : nog een soort van mini-huiswerkachtige opdracht voor de zomervakantie die niet verplicht is, maar waarmee wij jullie wel willen uitdagen. De sectie aardrijkskunde heeft voor deze zomer twee wedstrijden uitgezet!

1) De leerlingen met de mooiste aardrijkskundige vakantiefoto ontvangen een prijs.
2) De leerling met de meest bijzondere steen of mineraal ontvangt een prijs.
1) De leerlingen met de mooiste aardrijkskundige vakantiefoto ontvangen een prijs. De foto’s worden beoordeeld door de jury, die bestaat uit de aardrijkskunde docenten en meneer Spijkers van de mediatheek. Er hoort een korte aardrijkskundige toelichting bij de foto.
Je hoeft niet op vakantie te gaan, om deze prijs te kunnen winnen. In Appelscha, Vietnam, Frankrijk, Eernewoude, Verenigde Staten, maar ook in Drachten kunnen aardrijkskundige foto’s worden gemaakt. 1) De leerlingen met de mooiste aardrijkskundige vakantiefoto ontvangen een prijs. De foto’s worden beoordeeld door de jury, die bestaat uit de aardrijkskunde docenten en meneer Spijkers van de mediatheek. Er hoort een korte aardrijkskundige toelichting bij de foto.
Je hoeft niet op vakantie te gaan, om deze prijs te kunnen winnen. In Appelscha, Vietnam, Frankrijk, Eernewoude, Verenigde Staten, maar ook in Drachten kunnen aardrijkskundige foto’s worden gemaakt.

Er zijn 4 categorieën :

– Nederland onderbouw
– Nederland bovenbouw
– Buitenland onderbouw
– Buitenland bovenbouw
Ze kunnen bij nadrukkelijke voorkeur worden ingeleverd via Google Classroom met code : i980vs. Mocht dit niet lukken, dan mag je hem mailen naar e.kampen@singelland.nl 
2) De leerling met de meest bijzondere steen of mineraal ontvangt een prijs. Ook deze worden beoordeeld door de sectie aardrijkskunde. Bij deze wedstrijd is het belangrijk dat je ook goed onthoudt waar je hem gevonden hebt en doe navraag of je daar wel iets mag meenemen.
Hier zijn de categorieën onderbouw en bovenbouw
De prijzen zullen bestaan uit Bol.com bonnen + een verrassing.
Heel veel succes, maar vooral : een fijne vakantie !
De aardrijkskunde docenten