Nieuws over het telefoonproject

Heb je vragen, tips of opmerkingen over het telefoonproject? Op woensdag 17 november kun je tussen 14:00 en 15:30 uur  binnenlopen in de mediatheek om van gedachten te wisselen met  leden van het telefoon team en de schoolleiding.  Ergens de komende weken kunnen jullie overigens allemaal een ‘’evaluatie’’  Google Form verwachten waarin je alles kwijt kunt over het  project. De proef loopt door tot aan de kerstvakantie. Dan bepalen we met welke regels en afspraken we in 2022 verder gaan. We kunnen alvast wel verklappen dat veel docenten nu al aangeven erg tevreden te  zijn over het effect dat zien in de lessen:  ze merken echt het verschil!

Heb je een Smartwatch? Let op! Al valt een smartwatch  waarschijnlijk minder op dan een telefoon: er gelden wel dezelfde regels voor!

Tot slot een waarschuwing/tip: Stel dat je telefoon onverhoopt de hele dag in de mediatheek heeft gelegen…..werk dan je WhatsApp, Instagram etc. bij vóór je op de fiets stapt en niet onderweg! We hebben uit betrouwbare bron vernomen dat er momenteel in de omgeving van Drachten actief gecontroleerd wordt  op het gebruik van smartphones op de fiets. € 50,– is een hoop geld!