Lawei: nieuwe voorstellingen

Screen Shot 2015-02-16 at 11.31.52

Ook deze week kun je je weer opgeven voor voorstellingen in de Lawei. Deze keer kun je kiezen uit een musical, toneel en cabaret. 

Heerlijk duurt t langst 17-2

Show/Musical SLECHTS 10 KAARTEN, de eerste 10 inschrijvingen krijgen bericht.
Humor, nostalgie en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor dit ‘heerlijke’ muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hij gaat vreemd met zijn secretaresse. Zij zet hem het huis uit en zoekt haar heil bij buurman Ton. Totdat Pinkie thuiskomt met Ali en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren. Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden. En dat alles gesitueerd in de jaren zestig, één van de meest opmerkelijke decennia uit de afgelopen eeuw.

button


 

De Verleiding van een moordvrouw

Toneel, 18-2 10 kaarten beschikbaar! de eerste 10 inschrijvingen krijgen een mail.
In de duivels geestige komedie De verleiding van een moordvrouw draait het om Nicky, Deborah en Molly die al jaren het één en ander tolereren van hun echtgenoten. Als tijdens een van de maandelijkse dinertjes hun (ongeziene) mannen in de eetkamer golf spelen, nemen de vrouwen elkaar voor het eerst in vertrouwen en onthullen zij alle drie dat hun huwelijk zich op de rand van de afgrond bevindt. Nicky’s echtgenoot is aangeklaagd voor verduistering, Molly’s echtgenoot stalkt haar elke seconde van de dag en Deborah haar man gaat haar verlaten voor een andere vrouw. De vrouwen zijn hun kerels behoorlijk beu. Als de mannen zichzelf per ongeluk insluiten in de pas geïnstalleerde vrieskast, worden de vrouwen geconfronteerd met een wel heel macabere beslissing. Zullen ze hun mannen voor eeuwig in de kou laten staan, of hen toch maar ontdooien?
button


 

De Vrek van Moliere

toneel 5-03 Idee voor frans…. ? Tot nu toe 10 kaarten!
De toneeluitvoering van regisseur Hans van Hechten geeft het toneelstuk een uitbundige speelstijl en vele taalgrappen, waardoor het een avond vol vermaak voor iedereen wordt. Het clichébeeld van een klassiek stuk wordt doorbroken doordat er alleen Antilliaanse en Surinaamse acteurs meespelen: Wanneer je De Vrek van Molière fileert qua taal en tijdsbeeld en je laat het stuk spelen door een cast zoals die ons voor ogen staat, dan krijg je een voorstelling die van nu is, algemeen geldig, van en voor iedereen. Met herkenbare personages. Een voorstelling die bovendien berust op een stuk met een ijzersterke dramatische structuur (…). Deze cast laat zich naar mijn idee fraai combineren met de humor en de speelstijl die Molières theater vereist.

button


 

De grote improvisatieshow

CABARET 6-03 30 kaarten, waarvan een aantal al besproken is. Schrijf je nog wel in! Misschien kunnen we meer kaarten reserveren.
Spreekt voor zich 🙂
button


 

Rob en Emiel – Da’s sterk

cabaret 13-03 15 kaarten (meer kan misschien)
Een theatervoorstelling met een eerste, tweede en derde helft … hoe zit dat? De voorstelling Da’s sterk van Rob en Emiel heeft het. En dat is niet het enige verrassende aan hun show, want hun voorstelling zit vol magic, theatrale acts, stand-up comedy en cabaret waardoor je een heerlijk avondje uit beleeft. Je weet niet wat je meemaakt!

button